Nieuws

02-12-2015 10:21

ING en Deloitte maken Best Managed Companies 2015 bekend

Onder andere ATAG Verwarming Nederland uit Lichtenvoorde is genomineerd.

ING en Deloitte maken vandaag de lijst met ‘Best Managed Companies’ 2015 van het Nederlandse midden- en grootbedrijf bekend. Het zijn dit jaar 97 bedrijven die zich op een innovatieve wijze aanpassen aan de snel veranderende wereld. ING en Deloitte organiseren het Best Managed Companies programma in samenwerking met Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management.
 
Ton van Abeelen, partner Deloitte Audit en betrokken bij het Best Managed Companies programma: “Dit jaar mogen 97 bedrijven zich Best Managed Company noemen. Veel van deze bedrijven zijn al eerder gekwalificeerd en laten hiermee zien een goede basis te hebben om daadwerkelijk een Best Managed Company te zijn. Opvallend dit jaar is dat de bedrijven echt de urgentie zien van een flexibel businessmodel en dat dit onderwerp on top of mind is bij het management. De Best Managed Companies bedrijven hebben alle ondernemerskwaliteiten in huis om in de toekomst bestand te zijn tegen technologische veranderingen die invloed hebben op hun businessmodel.”
 
“Markten veranderen almaar sneller, en er komen steeds meer technologische ontwikkelingen die in allerlei sectoren ingrijpende gevolgen hebben. Het is voor bedrijven daarom van groot belang dat ze zich daarop voorbereiden met een strategisch plan, dat voldoende flexibiliteit biedt om op veranderingen in te spelen,” zegt Annemein Kolk, directeur Grootbedrijf en Instellingen van ING Nederland. “Bedrijven die tijdens de crisis van de afgelopen jaren goede financiële resultaten hebben behaald, hebben dat voornamelijk gerealiseerd door goed vooruit te blijven kijken en zich snel aan de omstandigheden aan te passen. We hopen dat ondernemend Nederland zich door deze bedrijven laten inspireren.”
 
Over Best Managed Companies
Jaarlijks gaan ING en Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen ING en Deloitte de strategie, mate van innovatie, de bedrijfsvoering en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de gekwalificeerden is hier te vinden.
delen:

Informatie over de auteur

Sofie Fest | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by